:

Hur betalar jag med min Apple watch?

kunskapsaker.com

Innehållsförteckning:

 1. Hur betalar jag med min Apple watch?
 2. Har SEB Apple Pay?
 3. Kan man lägga in busskort i mobilen?
 4. När ska SEB stödja Apple Pay?
 5. När ska SEB ansluta sig till Apple Pay?
 6. Kan man ha månadskort i mobilen?
 7. Kan man ha månadskort på mobilen?
 8. Kan man betala på bussen SL?

Hur betalar jag med min Apple watch?

Öppna bara Apple Watch-appen på din iPhone, tryck på Min klocka och välj Plånbok och Apple Pay....Betala för ett köp i en butik med Apple Watch

 1. Dubbelklicka på sidoknappen.
 2. Välj ett kort genom att rulla.
 3. Håll Apple Watch några centimeter från den kontaktlösa kortläsaren. Skärmen ska vara riktad mot läsaren.

Har SEB Apple Pay?

Du kan ansluta ett eller flera kort från SEB-appen för privatpersoner eller från Apple Wallet. Alla våra kort går att ansluta och använda med Apple Pay.

Kan man lägga in busskort i mobilen?

Med appen och rätt Androidmobil (det funkar inte med alla) kan du läsa av en hel del information genom att hålla busskortet mot din telefon. Lokaltrafikbolag som SL, Skånetrafiken, Västtrafik och många andra använder idag plastkort med NFC för både månadskort och klippkort.

När ska SEB stödja Apple Pay?

Med start tisdag 10 maj, blir tjänsten Apple Pay tillgänglig i SEB:s mobilapp och kunderna kan börja ansluta sig direkt. Den fortsatta lanseringen kommer att ske stegvis, till att börja med i egna kanaler. Kunderna kommer också att få information om tjänsten via e-post.

När ska SEB ansluta sig till Apple Pay?

I sommar kommer SEB att introducera Apple Pay. Skandinaviska Enskilda Banken, eller SEB, meddelar att de i sommar kommer att göra det möjligt att ansluta deras bankkort till Apple Pay för att kontaktlöst kunna betala med en Iphone eller Apple Watch.

Kan man ha månadskort i mobilen?

Biljettutbudet i SL-appen utökas nu med 7-dagars- och 30-dagarsbiljetten så att även de som reser mer regelbundet kan börja köpa sin biljett i mobilen. Med start 7 april kan den som önskar köpa SL:s 30-dagarsbiljett i mobilen.

Kan man ha månadskort på mobilen?

Från och med den 7 april blir det möjligt att köpa och ha sitt månadskort i mobilen. Reformen blir årets andra digitala framtidsnyhet efter möjligheten att blippa betalkortet i spärren och på bussen, som blev verklighet i SL-trafiken för en dryg månad sedan.

Kan man betala på bussen SL?

Så fungerar det. Blippa ditt betalkort genom att föra den till den gröna läsaren vid spärren på bussen, betalstolpen eller de olika plattformarna. Tjänsten fungerar för alla kontaktlösa Visa/Mastercard/American Express (och alla enheter/devicer som stödjer NFC), från alla kortutgivare i världen.