:

Finns Google Play på Xiaomi?

kunskapsaker.com

Innehållsförteckning:

  1. Finns Google Play på Xiaomi?
  2. Har Xiaomi 11 Google Play?
  3. Vem tillverkar Xiaomi mobiltelefon?
  4. Vem tillverkar Xiaomi MI 11?
  5. Är Xiaomi telefoner bra?

Finns Google Play på Xiaomi?

Stöder snabba överföringar till Android- och iOS-enheter. Mi Home är den officiella Android app för Xiaomi Home. 🔥Personalisera din startsida och hitta appar på ett snäpp!

Har Xiaomi 11 Google Play?

Har Xiaomi 12 tillgång till Google Play? Ja, Xiaomi 12 har operativsystemet Andriod 12, alltså tillgång till Google Play och alla andra Google-tjänster.

Vem tillverkar Xiaomi mobiltelefon?

Xiaomi Inc (小米科技), är ett privat teknikföretag, grundat 2010, med huvudkontor i Peking. Xiaomi Inc. är Kinas största tillverkare, utvecklare samt försäljare av smarttelefoner, mobila applikationer m.m. Globalt sett är företaget världens största mobiltillverkare före Samsung och Apple Inc.

Vem tillverkar Xiaomi MI 11?

Mi 11 är en av de mest avancerade telefonerna som den kinesiska telefontillverkaren Xiaomi har att erbjuda, och den kan mäta sig med några av de bästa telefonerna du kan köpa idag.

Är Xiaomi telefoner bra?

Ur ett designperspektiv ser Xiaomi-telefoner bra ut och har alla attribut som du normalt skulle associera med ett toppmodern Android-flaggskepp-OLED-skärmar på alla skärmar, fina vinklar, solid byggkvalitet och fina kurvor. Du får expansiva OLED-skärmar, kameror med trippelobjektiv på baksidan och snygg programvara.