:

Varför kan jag inte se vad mina vänner lyssnar på på Spotify?

kunskapsaker.com

Innehållsförteckning:

  1. Varför kan jag inte se vad mina vänner lyssnar på på Spotify?
  2. Vad är en blend Spotify?
  3. Hur många lyssnar på Spotify?
  4. Vad är en blend?
  5. Vad kostar Spotify Blend?
  6. Kan artister se vem som lyssnar på Spotify?

Varför kan jag inte se vad mina vänner lyssnar på på Spotify?

Du kan blockera andra från att se din aktivitet på Spotify. När du blockerar någon betyder det att hen: inte kan följa dig eller dina spellistor. inte kan se din profil eller lyssningsaktivitet.

Vad är en blend Spotify?

Blend. Blend är en delad spellista som kombinerar musiken som du och andra i samma Blend lyssnar på. Den uppdateras dagligen med låtar baserade på allas lyssningsaktivitet. Andra i samma Blend kan lägga till sina vänner.

Hur många lyssnar på Spotify?

Spotify är idag världens största digitala musiktjänst med över 60 miljoner användare. Användandet bland svenska internetbefolkningen ligger i princip kvar på samma nivå som föregående år. Totalt sett anger 70 procent att de lyssnar på Spotify minst någon gång och 37 procent dagligen.

Vad är en blend?

Idag lanseras den tidigare beta-funktionen Blend till alla Spotifys användare globalt. Funktionen blandar din och din väns musiksmak i en kurerad spellista med unik omslagsbild, och låter er dela resultatet i era sociala medier.

Vad kostar Spotify Blend?

Spotify släpper Blend – en delad spellista som blandar två personers smaker. Spotify har introducerat en ny specialiserad spellista kallad Blend, vilken blandar två personers musiksmak. Finessen har betatestats sedan juni och har nu släppts skarpt för både prenumeranter och de som använder gratisversionen.

Kan artister se vem som lyssnar på Spotify?

Kan artister se vem som lyssnar på deras musik på Spotify? Medan Spotify artister kan inte se personlig information, inte ens användarnamn, om de personer som lyssnar på deras musik, de kan se demografin för deras publik, inklusive åldersintervall, lyssnarplats och hur många gånger deras musik har lyssnats på.