:

Vilket är det korrekta sättet att tvätta ett underliv?

kunskapsaker.com

Innehållsförteckning:

  1. Vilket är det korrekta sättet att tvätta ett underliv?
  2. Vilken tvål är bäst för underlivet?
  3. Vad luktar en snippa?
  4. Hur får man bort svettlukt från underlivet?
  5. Vilken olja män kan använda i underlivet?
  6. Vad tvättar ni underlivet med?

Vilket är det korrekta sättet att tvätta ett underliv?

Tvätta med vatten eller olja. Tvättkräm är att föredra framför tvål. Om tvål används ska den vara mild och användas sparsamt. Ta en ny tvättlapp varje gång tvättlappen ska doppas i handfatet så att vattnet behålls rent.

Vilken tvål är bäst för underlivet?

Löddrande favorit. För dig som gillar den löddrande känslan av tvål finns ACO intimtvål som bevarar den naturliga balansen och har en härligt len formula. Den löddrar lätt, innehåller vårdande mjölksyra och gör rent underlivet utan att torka ut eller rubba pH-värdet. En bra underlivsboost helt enkelt!

Vad luktar en snippa?

Hur ska underlivet lukta om det är friskt och hälsosamt? Elisabeth säger att det vanligtvis är en lätt syrlig doft, till en mer metallisk lukt runt omkring eller efter din mens. Om du mår bra och flytningarna inte luktar på något ovanligt sätt finns det i allmänhet ingen anledning till oro.

Hur får man bort svettlukt från underlivet?

Probiotisk tampong. En probiotisk tampong innehåller probiotiska bakterier som producerar mjölksyra och används precis som en vanlig tampong. För optimal nytta bör man använda probiotiska tamponger minst 3 gånger per dygn och kroppen tar bara åt sig så mycket mjölksyrabakterier som den behöver.

Vilken olja män kan använda i underlivet?

Använd endast ren olja Oljan skyddar slemhinnor och hud från uttorkning och mekanisk nötning. Vanlig rapsolja, solrosolja eller olivolja är utmärkt. Intimolja från apoteket, ren paraffinolja eller rent vaselin går också bra. Det viktiga är att oljan är helt fri från parfymer och konserveringsmedel.

Vad tvättar ni underlivet med?

Det enda vi behöver för att hålla underlivet friskt är tvål, vatten och olja, menar hon. Ja, du läste rätt: Tvål är okej att använda om man inte redan har underlivsbesvär. – Det räcker att tvätta underlivet med vatten men det är också helt okej att använda tvål, om man föredrar det.