:

Kan man Swisha till MAX?

kunskapsaker.com

Innehållsförteckning:

  1. Kan man Swisha till MAX?
  2. Kan man betala i MAX appen?
  3. Hur många timmar är det maximalt mellan 2 Veckovilor?
  4. Hur betalar man på MAX?
  5. Hur får man rabatt på MAX?
  6. Hur många timmar får man köra innan veckovila?
  7. När ska man senast ta ut sin veckovila?

Kan man Swisha till MAX?

Nej, I dagsläget kan du inte betala med Swish i våra restauranger.

Kan man betala i MAX appen?

Som första rikstäckande snabbmatskedja i Sverige lanserar Max beställning och betalning direkt i mobilappen. – För att hamburgarna ska bli riktigt goda lagar vi alltid på beställning. Med de nya funktionerna i appen blir det smidigare för gästen, samtidigt som vi inte gör avkall på kvaliteten.

Hur många timmar är det maximalt mellan 2 Veckovilor?

Daglig körtid Daglig körtid 9 timmar. Efter maximalt 4,5 timmars körning ska du ha en rast på minst 45 minuter. Daglig körtid är den sammanlagda körtiden mellan två dygnsvilor, eller en dygns- och en veckovila.

Hur betalar man på MAX?

Du kan välja att betala med kort, faktura eller att beloppet dras direkt från ditt bankkonto. Alla alternativ är helt utan extra kostnad.

Hur får man rabatt på MAX?

Ja, vi har studentrabatt på MAX. Som student så får du gratis plusmeny och dip på alla våra restauranger i Sverige förutom på Arlanda, Landvetter och Liseberg. Rabatten kan endast nyttjas på plats i restaurangerna och gäller mot uppvisande av giltig studentlegitimation så som Mecenatkort eller Studentkort.

Hur många timmar får man köra innan veckovila?

Körperiodernas längd begränsas alltså under dessa förutsättningar, till som längst tre timmar. Daglig körtid Daglig körtid 9 timmar. Efter maximalt 4,5 timmars körning ska du ha en rast på minst 45 minuter. Daglig körtid är den sammanlagda körtiden mellan två dygnsvilor, eller en dygns- och en veckovila.

När ska man senast ta ut sin veckovila?

Enligt reglerna om viloperioder får hon inleda sin veckovila när resan är slut, men viloperioden måste starta senast 12 dagar efter den 11 april, dvs. senast den 23 april.