:

Hur får jag Messenger på datorn?

kunskapsaker.com

Innehållsförteckning:

  1. Hur får jag Messenger på datorn?
  2. Hur får man Messenger utan Facebook?
  3. Varför fungerar inte Messenger på datorn?
  4. Vart finns Messenger?
  5. Varför kan man inte ringa på Messenger?
  6. Hur ringer man på Messenger?

Hur får jag Messenger på datorn?

Vi hjälper dig att ladda ner och installera Messenger på din dator i 4 enkla steg nedan:

  1. Steg 1: Hämta en Android App emulator.
  2. Steg 2: Installera nu Software Emulator på din Windows-dator.
  3. Steg 3: Hur man använder Messenger på pc.

Hur får man Messenger utan Facebook?

Vad har hänt? Ända sen juni 2015 har man kunnat använda meddelandetjänsten Messenger bara genom att ange sitt mobilnummer, namn eller fotografi (här i Sverige endast via mobilnummer). Men nu har Facebook ändrat på det så att alla nya användare måste ha ett Facebook-konto för att använda tjänsten.

Varför fungerar inte Messenger på datorn?

Om du har problem med att logga in på Messenger kontrollerar du att du har installerat den senaste versionen av Messenger-applikationen. Det gör du genom att gå till telefonens eller surfplattans applikationsbutik (t. ex. Apple App Store, Google Play Butik) och hämta eventuella uppdateringar.

Vart finns Messenger?

Tidigare fanns Messenger som mobil- och surfplatteapp, men nu gör den debut även som PC- och Mac-app för datorer, alltså. Tidigare var du tvungen att öppna webbläsaren i datorn för att läsa meddelanden och svara via Messenger, men nu går det alltså direkt via appen.

Varför kan man inte ringa på Messenger?

Du kan hindra personer från att ringa dig genom att blockera deras meddelanden eller Facebook-konton. Du kan även ignorera alla samtal som du får. Ta reda på hur du ringer ett röstsamtal till en person eller en grupp på Facebook eller ringer ett röstsamtal till en person eller en grupp på Messenger.

Hur ringer man på Messenger?

Funktionen finns i Facebooks app Facebook Messenger, alltså bara för dig som har Ios eller Android. Du ringer ett nytt samtal genom att leta upp den kontakt du vill ringa. I Messenger-appen gör man det genom att klicka på en kontakt och sedan välja “i”-symbolen för att få fram knappen för gratis samtal.