:

Kan man ha NIVEA kräm i ansiktet?

kunskapsaker.com

Innehållsförteckning:

 1. Kan man ha NIVEA kräm i ansiktet?
 2. Hur bra är NIVEA Creme?
 3. Vilken NIVEA är bäst?
 4. Är NIVEA soft bra för ansiktet?
 5. Är NIVEA bra hudvård?
 6. Är NIVEA bra för känslig hud?
 7. Är NIVEA soft bra?

Kan man ha NIVEA kräm i ansiktet?

1. Vilka hudtyper kan NIVEA Soft och NIVEA Creme användas till? NIVEA Creme och NIVEA Soft passar alla hudtyper för omvårdnad av ansikte, kropp och händer.

Hur bra är NIVEA Creme?

Niveas klassiska vatten i olja-emulsion lanserades 1911. Nu visar det sig i en korttidsstudie på åtta veckor att en kräm med över hundra år på nacken är precis lika bra, om inte bättre, än högteknologiska krämer med ingredienser som den trendiga alkoholen retinol.

Vilken NIVEA är bäst?

Nivea Ansiktskräm 2022 » Bäst i test

 • Nivea Aqua Sensation Refreshing Moisturizer. ...
 • Nivea Daily Essentials Combination Skin. ...
 • Nivea Men Originals – Ansiktskräm för män. ...
 • Nivea Cellular Anti-Age Nattkräm. ...
 • Nivea Q10 Extra Nourishing Day Cream.

Är NIVEA soft bra för ansiktet?

Nivea Soft är en uppfriskande och återfuktande hudkräm som passar perfekt för både kropp och ansikte. Innehåller Jojobaolja och Vitamin E som tillför näring till huden och skyddar hudens naturliga struktur. Den unika formulan absorberas snabbt och gör att din hud känns uppfriskad, mjuk och len.

Är NIVEA bra hudvård?

Samtidigt är de milda och respekterar hudens fuktbalans. NIVEAs omvårdande produkter förser huden med lipider och intensiv återfuktning. De stödjer hudens egen skyddsbarriär och motverkar vätskeförlust. De ger dessutom huden näring och bidrar till ett mjukt och hälsosamt utseende.

Är NIVEA bra för känslig hud?

TIPS FÖR KÄNSLIG HUD Välj produkter särskilt gjorda för känslig hud som är parfymfria; dofter kan orsaka hudirritation. Vi älskar att använda NIVEA Sun UV Face Soothing Sensitive SPF 50 för att skydda ansiktet under dagen och sedan NIVEA MicellAIR Cleansing Water Sensitive Skin för att hålla huden fräsch och ren.

Är NIVEA soft bra?

Den återfuktar långvarig, är skonsam till huden och doftar fräsch och angenäm. Jag använder den till allt. Ansikte, händer och fötter. Den här cremen är en riktig klassiker från NIVEA och en riktig bra produkt.