:

Kan vem som helst använda Klarna?

kunskapsaker.com

Innehållsförteckning:

 1. Kan vem som helst använda Klarna?
 2. Kan man betala med Klarna i butik?
 3. Vilka klädbutiker använder Klarna?
 4. Varför kan jag inte använda Klarna?
 5. Kan företag ha Klarna?
 6. I vilka länder finns Klarna?

Kan vem som helst använda Klarna?

Du måste vara minst 18 år för att använda Klarnas betalningsalternativ. En historik av positivt beteende som Klarna-kund kan öka dina chanser att godkännas, så se till att inte missa eller bli sen med några betalningar.

Kan man betala med Klarna i butik?

Med Klarna inStore kan du handla i butik precis lika smidigt och enkelt som du gör online. Du kan alltså välja att betala direkt utan varken kontanter eller kort, lite senare eller om du vill dela upp din betalning. När du ska handla med Klarna i fysiska butiker behöver du bara din telefon.

Vilka klädbutiker använder Klarna?

 • Mathem.
 • Microsoft.
 • HUGO BOSS.
 • Reebok.
 • About You.
 • Adidas.
 • Afound.

Varför kan jag inte använda Klarna?

Olika faktorer såsom missade eller försenade betalningar eller rapporterade finansiella problem kan leda till att du blockeras från att använda Klarna. Vi förstår att det kan vara frustrerande att nekas för ett köp efter att ha godkänts vid ett tidigare tillfälle.

Kan företag ha Klarna?

Klarna är alltså en betallösning för e-handlare och företag som vill ge större valmöjligheter för att ta betalt vid köp. För att använda Klarna krävs att du startar ett företagskonto eller ett så kallat “Merchantkonto” hos Klarna. Det finns inga avgifter förknippade med att registrera ett företagskonto hos Klarna.

I vilka länder finns Klarna?

Klarna Checkout är tillgängligt i Sverige, Norge, Finland, Danmark, Tyskland, Österrike, Nederländerna, Storbritannien och USA. Klarnas betalningsmetoder som fristående produkter är tillgängliga i: Sverige, Norge, Finland, Danmark, Tyskland, Österrike, Nederländerna, Storbritannien och USA.