:

Hur fäster man Swiffer Wet?

kunskapsaker.com

Innehållsförteckning:

  1. Hur fäster man Swiffer Wet?
  2. Hur får man laminatgolv fina igen?
  3. Hur använder man en Swiffer?
  4. Kan man skura parkettgolv?
  5. Vad gör man när man bonar golv?

Hur fäster man Swiffer Wet?

Så här gör du: Använd en Swiffer för att rengöra golv (och så mycket mer)

  1. INNAN DU BÖRJAR.
  2. STEG 1: Montera förlängningsstången för Swiffer Sweeper.
  3. STEG 2: Fäst en torr trasa och sopa upp löst skräp.
  4. STEG 3: Fäst en våt trasa och gå över hela golvet.

Hur får man laminatgolv fina igen?

Det räcker ofta med att dammsuga, torrmoppa eller sopa ett relativt rent laminatgolv. Om du behöver göra en grundligare rengöring rekommenderar vi att du fukttorkar golvet med en väl urvriden mikrofibermopp. Dosera Bioclean i städvattnet enligt anvisningen på förpackningen.

Hur använder man en Swiffer?

Swiffer Duster är en dammvippa som effektivt låser in damm, hår och kvalster tack vare de tusentals fluffiga fibrerna. Rengöringsdukarna anpassar sig efter underlaget för att komma åt i skrymslen och vrår, så du kommer år överallt där damm har en förmåga att gömma sig.

Kan man skura parkettgolv?

Det bästa är att rengöra parkettgolv regelbundet för att undvika repor från smuts. Dammsug och skura med en lätt fuktad trasa efteråt minst en gång i veckan. Om du får repor i golvet kan du använda lack eller olja så syns de mindre.

Vad gör man när man bonar golv?

Bonade trägolv Börja med att göra rent golvet från gammalt bonvax med hjälp av lacknafta. Efter det måste du låta golvet torka helt, sedan är det bara att sätta igång med golvbonare och flytande bonvax. Om du inte äger en golvbonare, så kan du hyra en skur- och polermaskin utav en städfirma.