:

Varför funkar inte TiVo?

kunskapsaker.com

Innehållsförteckning:

  1. Varför funkar inte TiVo?
  2. Vad kostar Com Hem box?
  3. Vad kostar en Com Hem box?
  4. Varför fungerar inte Com Hem tv?
  5. Får inte igång Com Hem tv?
  6. Vad ingår i Com Hem paket?
  7. Måste man ha Com Hems digitalbox?

Varför funkar inte TiVo?

Gå in på comhem.se/tivo support för mer information. Här hittar du till exempel tips på hur du går tillväga om din antenn kabel inte är tillräckligt lång. Com Hem-uttaget sitter oftast i närheten av din tv och är troligen det uttag som du har kopplat din tv till idag. Com Hem-uttaget kan ha tre eller två hål.

Vad kostar Com Hem box?

Du beställer digitalboxen från ComHem kundservice på telefon 90 222. Boxen ingår kostnadsfritt. Boxen och dess kablage tillhör lägenheten och ska därför lämnas kvar i lägenheten vid avflytt.

Vad kostar en Com Hem box?

För att kunna se det digitala startutbudet måste du ha en digitalbox från ComHem. Du beställer digitalboxen från ComHem kundservice på telefon 90 222. Boxen ingår kostnadsfritt. Boxen och dess kablage tillhör lägenheten och ska därför lämnas kvar i lägenheten vid avflytt.

Varför fungerar inte Com Hem tv?

Kontrollera att digitalboxen har ström. Detta gör du enklast genom att kontrollera att lamporna på boxen lyser. Kontrollera även att din tv är påslagen och fungerar korrekt. Starta om din digitalbox/tv-mottagare genom att dra ut strömkabeln och vänta 10 sekunder och sedan koppla tillbaka strömkabeln.

Får inte igång Com Hem tv?

Kom igång med digital-tv

  • Kolla din tv-modell. Om du har en tv-apparat som kan visa digital-tv behöver du ingen ny utrustning. ...
  • Byt källa på din tv. Du kan behöva byta källa på din tv, från analog-tv till digital-tv. ...
  • Gör en kanalsökning på din tv. Ser du inga digitala kanaler kan du testa att göra en kanalsökning.

Vad ingår i Com Hem paket?

Vi har ett stort utbud av extra tv-kanaler via fiber med bland annat nyheter, sport och underhållning för hela familjen. Vi har också tillvalspaket från t. ex. C More och discovery+ med mängder av filmer, serier och sportsändningar.

Måste man ha Com Hems digitalbox?

Måste jag skaffa en digitalbox nu? Troligtvis inte faktiskt. De allra flesta TV-apparater som sålts under åtminstone det senaste decenniet har redan stöd för Digital-TV inbyggt. Det du kan behöva göra är att göra en ny kanalsökning på din TV.