:

Kan man följa någon på Facebook utan att det syns?

kunskapsaker.com

Innehållsförteckning:

  1. Kan man följa någon på Facebook utan att det syns?
  2. Kan man se när någon följer på Facebook?
  3. Kan man se hur många gånger någon sett ens händelse Facebook?
  4. Kan man ta bort vänner på Facebook utan att det syns?
  5. Varför kan jag inte se andras händelser på Facebook?

Kan man följa någon på Facebook utan att det syns?

Om du gillar en sida följer du den automatiskt. Vissa sidor och offentliga personer med många följare verifieras av Facebook och har en blå markering bredvid namnet så att du ska veta att det är en autentisk sida du gillar.

Kan man se när någon följer på Facebook?

När du följer någon kan en händelse om personen visas i dina vänners nyhetsflöden. Personer som du prenumererar på kan få ett meddelande om att du följer dem beroende på vilka aviseringsinställningar de har. De ser också ditt namn i listan över följare och kan välja att göra listan synlig i sin profil.

Kan man se hur många gånger någon sett ens händelse Facebook?

Det är bara du som kan se vem som har visat din händelse. Tryck på Din händelse i avsnittet Händelser längst upp i flödet. Tryck på nere till vänster i ett foto eller en video i din händelse för att se vilka som har tittat på din händelse.

Kan man ta bort vänner på Facebook utan att det syns?

Ta bort. Om du verkligen vill ta bort personen som vän, klicka på namnet i inlägget och sedan på Vänner. Välj Ta bort som vän. Vederbörande får inget besked om åtgärden.

Varför kan jag inte se andras händelser på Facebook?

Händelser kan visas i Messenger-appen för iPhone och Android. Om en person som du är vän med eller har kontakt med på Messenger har publicerat en händelse kan du visa den. Tryck på Händelser längst ned till höger. Tryck på personens händelse.