:

Hur ångra super like?

kunskapsaker.com

Innehållsförteckning:

  1. Hur ångra super like?
  2. Hur tar man bort skickade likes på Tinder?
  3. Hur ångrar man en like på Tinder?
  4. Vad betyder likes skickade Tinder?
  5. Vad betyder den blåa bocken på Tinder?

Hur ångra super like?

Endast Tinder-prenumeranter kan ångra sin senaste åtgärd (Like, Nej, Super Like). För att prenumerera, tryck på profilikonen > Inställningar > Skaffa Tinder Plus, Tinder Gold, eller Tinder Platinum.

Hur tar man bort skickade likes på Tinder?

Om du skulle ångra en Like? Inga problem. Du kan när som helst ta bort en matchning. Tryck på den blå skölden i matchningens profil eller chatten för att gå till Säkerhetsverktyg och ta bort matchning.

Hur ångrar man en like på Tinder?

Rewind® Alternativet Rewind låter dig ångra din senaste Gilla eller Nej. Om du oavsiktligen har sagt nej till någon du vill lära känna är de inte längre förlorade i Tindersphere™ för evigt. Använd funktionen Rewind för att hämta tillbaka deras profil genom att klicka på den gula pilikonen på huvudskärmen.

Vad betyder likes skickade Tinder?

Med en snabb svepning till vänster kan du avvisa dem, eller med en svepning till höger kan du "gilla" dem och förhoppningsvis matcha och skicka ett meddelande till dem.

Vad betyder den blåa bocken på Tinder?

Tinder® erbjuder fotoverifiering för att säkerställa att personer som du pratar med överensstämmer med deras bilder. Verifierade profiler har en blå bock, och vi rekommenderar att du också skaffar en. Den ser bra ut på alla och hjälper till att skydda vår community.