:

Hur mycket betalar Pantbanken?

kunskapsaker.com

Innehållsförteckning:

 1. Hur mycket betalar Pantbanken?
 2. Hur mycket betalar Pantbanken för silver?
 3. Hur mycket ger Pantbanken för guld?
 4. Hur många procent tar Pantbanken?
 5. Hur många pantbanker finns det i Sverige?
 6. Hur mycket kan man få för silver?
 7. Vem betalar mest för guld?
 8. Hur mycket får man för guld idag?
 9. Vad krävs för Hopbakslån?
 10. Kan man lita på Sefina?
 11. Vad köper pantbanken?
 12. Hur hög är räntan på pantbanken?
 13. Vad innehåller 18 karat guld?
 14. Vad väger en 18K guldring?

Hur mycket betalar Pantbanken?

Provision är en auktionsavgift som tillkommer på det klubbade beloppet, vilket de flesta auktionshus tar ut vid auktionsförsäljning. Pantbanken Sveriges köparprovision är 15% på det klubbade beloppet. Vår köparprovision är procentuellt något lägre jämfört med de stora auktionshusen.

Hur mycket betalar Pantbanken för silver?

Vi betalar från:

Silver
5,00 kr/g
4,00 kr/g
3,50 kr/g

Hur mycket ger Pantbanken för guld?

Vi betalar från:

Guld
22K420 kr/g
21K400 kr/g
18K350 kr/g
14K250 kr/g

Hur många procent tar Pantbanken?

På antaget bud tillkommer 15 procent i provision. Om du t. ex. bjudit 1000kr, och det är det högsta budet, får du betala 1150kr.

Hur många pantbanker finns det i Sverige?

Hitta din närmaste pantbank Använd vår söktjänst för att hitta ditt närmaste pantbankskontor, eller sök bland våra upplagda medlemmars 68 pantbankskontor och 14 pantbanksföretag. Här finns även snabblänkar till deras webbplatser och pantauktioner.

Hur mycket kan man få för silver?

Silverpris per gram: Rent silver, sk finsilver - 2,99 kr/g. Sterling 925 - 2,25 kr/g. Kattfoten 830 - 2,04 kr/g. Kattfoten 800 - 2,04 kr/g.

Vem betalar mest för guld?

I denna undersökning skickades det in en större mängd guld till vardera företag, än tidigare års undersökningar. Precis som förgående tester är resultatet mellan företagen mycket ojämnt. Finguld är återigen de företag som betalar ut mest pengar.

Hur mycket får man för guld idag?

Guld 24 karat – 450 kr per gram. Guld 21 karat – 395 kr per gram. Guld 18 karat – 350 kr per gram. Guld 14 karat – 250 kr per gram.

Vad krävs för Hopbakslån?

Grundkrav för hopbakslån Det kan vara saker som att du måste vara över 18 år för att få ansöka om ett lån. Det finns även långivare som har 20 år som gräns för att få ansöka om lån hos de. Andra vanliga krav är att du behöver vara folkbokförd i Sverige och ha en inkomst på minst 110 000 kr per år.

Kan man lita på Sefina?

Alla falska återkommande beställningar eller bedrägeriförsök kommer omedelbart att polisanmälas. På grund av risk för bedrägerier har Sefina valt att endast acceptera betalningar inom Sverige, och därmed skickar vi inte försändelser utanför Sveriges gränser.

Vad köper pantbanken?

Pantbanken kan vi värdera och belåna det mesta som har ett andrahandsvärde. Även om smycken och guld i olika former är det vanligaste vi får in, så är det långt ifrån det enda. Våra kunder kommer till oss med allt från klockor och konst till väskor och vattenskotrar.

Hur hög är räntan på pantbanken?

Hos pantbanken betalar du en ränta på mellan 0.5-4% och får låna i fyramånadersperioder. Vill du låna under en längre tid måste du betala en ny de uppläggningsavgift för kommande fyra månader och så vidare tills du betalat av lånet.

Vad innehåller 18 karat guld?

Den helt dominerande guldlegeringen i Sverige är den så kallade roséfärgen, vilken består av 75 procent guld i 18 karat, 8-9 procent silver och 16-17 procent koppar. Även zink kan förekomma som legeringsmetall i mindre mängder i gjutna smycken i 18K och 14K.

Vad väger en 18K guldring?

Vikt 16,7 gram.