:

Hur mycket får det plats i en Sellpypåse?

kunskapsaker.com

Innehållsförteckning:

  1. Hur mycket får det plats i en Sellpypåse?
  2. Var kan man hämta Sellpy påsar?
  3. Hur säljer man lättast barnkläder?
  4. När sänks priset på Sellpy?
  5. Hur mycket tjänar man på Sellpy?
  6. Hur får jag pengarna från Sellpy?

Hur mycket får det plats i en Sellpypåse?

En Sellpy-påse är 70x90 centimeter och rymmer ca 75 liter vilket är lite större än en blå IKEA-kasse. Maxvikten för en Sellpy-påse är 15 kg. Påsen försluts med en plastremsa som du drar bort när du har packat färdigt och ingenting får sticka ut.

Var kan man hämta Sellpy påsar?

Beställ hämtning eller lämna till ombud När du packat färdigt Sellpy-påsen beställer du kostnadsfritt upphämtning till önskad adress eller lämnar Sellpy-påsen till ett PostNord-ombud. Du behöver inte märka upp Sellpy-påsen. När vi har hämtat Sellpy-påsen får du en bekräftelse, så du vet att den är i säkert förvar.

Hur säljer man lättast barnkläder?

Vill du tjäna bästa möjliga slant på dina begagnade kläder ska du sälja dem själv via exempelvis Instagram eller Facebook där du slipper annonsavgifter eller att andra ska ha en del av kakan. Varför jag ändå rekommenderar Sellpy är just för att min erfarenhet är att försäljningen annars inte blir av.

När sänks priset på Sellpy?

Priset gäller i 14 dagar och under den perioden försöker vi sälja till fast pris på Tradera och Sellpy. Du kan justera priset när du vill under den perioden, men du kan inte själv lägga ut varan på auktion. Därefter sjunker prissättningen om efterfrågan inte är tillräckligt hög.

Hur mycket tjänar man på Sellpy?

Du får alltid tillbaka 40% av försäljningspriset från 50 SEK upp till 500 SEK, och 70% på delen över 500 SEK. Minus 10 SEK i annonskostnad.

Hur får jag pengarna från Sellpy?

Sellpy credits kan användas som betalning hos Sellpy och ger dig 5% extra tillbaka. Du kan skaffa credits på två sätt, antingen genom att köpa ett presentkort som växlas in till Sellpy credits eller genom att sälja med Sellpy. Kryssa i rutan “Sellpy Credits” och fyll sedan i det belopp du vill begära ut.