:

Hur ser en E-biljett ut?

kunskapsaker.com

Innehållsförteckning:

  1. Hur ser en E-biljett ut?
  2. Hur fungerar e-biljett flyg?
  3. Vad innebär e Ticket?
  4. Vad är Resebevis TUI?
  5. Vad är E Ticket number?
  6. Vad är e-biljett nummer?

Hur ser en E-biljett ut?

E-biljett är en leveransmetod som innebär att du kan skriva ut dina biljetter hemma och ta med till evenemanget ELLER använda med AXS-appen. Dina PDF-biljetter och instruktioner för att öppna PDF-filen skickas till den e-postadress du uppgav när du genomförde biljettköpet och skickas i ett separat e-postmeddelande.

Hur fungerar e-biljett flyg?

På e-biljetten/flygbiljetten hittar du alla uppgifter som du behöver för att checka in (online) för din resa. Du behöver inte skriva ut din biljett, men se till att du sparar din biljett så du alltid har den tillhands. Du använder din e-biljett för att checka in online eller på flygplatsen.

Vad innebär e Ticket?

En e-biljett eller elektronisk biljett är en bekräftelse på att din bokning är bekräftad av flygbolaget. En e-biljett är samma sak som en flygbiljett.

Vad är Resebevis TUI?

Har du bokat en paketresa med reguljärflyg? Vid paketresor med reguljärflyg behöver du skriva ut ditt resebevis. Du hittar resebeviset och mer information genom att logga in på Min Sida.

Vad är E Ticket number?

Om du fick en e‑biljett via e‑post är ditt bokningsnummer den sex tecken långa alfanumeriska koden som står efter fältet ”BOKNINGSNUMMER”. På din flygbiljett är ditt PNR de första sex alfanumeriska tecknen som står till höger som på bilden nedan.

Vad är e-biljett nummer?

Du reser biljettlöst. Du kommer att få en bekräftelse från oss via e-post, här går du själv in i din bokning och skriver ut ett färdbevis (Electronic ticket receipt). I beviset finns all viktig information: biljettnummer, bokningsnummer, tider, flightnummer etc.