:

Vilka banker samarbetar med enklare?

kunskapsaker.com

Innehållsförteckning:

  1. Vilka banker samarbetar med enklare?
  2. Vad gör enklare?
  3. Är Zlantar en bra app?
  4. Vilken app ersätter TINK?
  5. Är Zlantar gratis?
  6. Är TINK gratis?
  7. Vilken låneförmedlare har flest banker?

Vilka banker samarbetar med enklare?

Enklare samarbetar med 33 långivare, bland annat: Collector Bank, Coop MedMera Bank, Ikano Bank, Santander Consumer Bank, Resurs Bank, Marginalen Bank, Lendify och SevenDay Bank.

Vad gör enklare?

Enklare är en låneförmedlare som jämför lån från flera låneföretag med bara en kreditupplysning hos UC. De erbjuder också kunder att samla ihop befintliga lån i ett sk. samlingslån. Godkänner betalningsanmärkningar?

Är Zlantar en bra app?

Privatekonomi ska vara enkel, säkert och helautomatisk! Zlantar är för dig vill ha bättre koll över hela din privatekonomi och känna ett lugn i vardagen när det kommer till din privatekonomi och samtidigt vill ha en oberoende ekonomisk expert som tipsar dig om hur du kan maxa din ekonomi. Allt i en app.

Vilken app ersätter TINK?

Zlantar – Ett bra alterntiv till Tink Vill du få bättre koll på din privatekonomi? Då kan ekonomiappen Zlantar vara ett bra alternativ. Den är dessutom en bra Tink-ersättare, eftersom den har liknande funktioner. Appen hjälper dig bland annat ha koll på utgifter, abonnemang och andra fasta kostnader.

Är Zlantar gratis?

Vill du använda Zlantar huvudsakligen för att någon gång i månaden kolla dina budgetar och saldot eller idag bara har ett konto/kreditkort kopplat till Zlantar är Gratis-abonnemanget perfekt för dig.

Är TINK gratis?

Tink sorterar och kategoriserar inkomster och utgifter baserat på inköpsställe, storlek och transaktionstyp. Appen är gratis att ladda ner och analyserar och presenterar information från de bankkonton och kort som användaren väljer att ansluta till.

Vilken låneförmedlare har flest banker?

Slutsats – Vilken låneförmedlare har flest banker? Låneförmedlaren Sambla samarbetar med flest långivare på den svenska marknaden, totalt 40 banker och kreditinstitut. När du ansöker om ett privatlån hos Sambla kan du därmed vara säker att du får den bästa möjliga räntan utifrån dina ekonomiska förutsättningar.