:

Kan man kontakta Marketplace?

kunskapsaker.com

Innehållsförteckning:

  1. Kan man kontakta Marketplace?
  2. Hur kommer jag åt Marketplace?
  3. Är Marketplace gratis?
  4. Är det åldersgräns på Facebook Marketplace?
  5. Kan man kontakta Facebook?
  6. Varför kan jag inte komma in på Marketplace?
  7. Hur ändrar man när man fyller år på Facebook?

Kan man kontakta Marketplace?

Gå till facebook.com/marketplace. Tryck på Begär granskning. Vi granskar ditt överklagande och svarar inom 24 timmar. Sök efter uppdateringar i Supportinkorgen eller e-postadressen som är kopplad till ditt Facebook-konto.

Hur kommer jag åt Marketplace?

För att aktivera eller inaktivera dina Marketplace-aviseringar måste du använda Facebook-appen. Tryck på längst upp till höger på Facebook. Bläddra ned till Hjälp och inställningar och tryck sedan på Inställningar. Bläddra ned och tryck på Aviseringsinställningar nedanför Aviseringar.

Är Marketplace gratis?

Vi har sett att det fungerar riktigt bra på lokal nivå eftersom det är så enkelt att se gratis och betalda föremål som finns i närheten av där du bor - och som är relaterade till de saker du är intresserad av. Före Marketplace använde folk Facebookgrupper för att köpa, sälja, byta och bytesaffärer.

Är det åldersgräns på Facebook Marketplace?

Du måste vara minst 18 år för att köpa och sälja på Marketplace.

Kan man kontakta Facebook?

Tryck på längst upp till höger på Facebook. Bläddra till botten av sidan och välj Rapportera ett problem. Välj den Facebook-produkt som du har problem med. Beskriv problemet i textrutan och ange även vad du höll på med när problemet uppstod.

Varför kan jag inte komma in på Marketplace?

Om din åtkomst till Marketplace har återställts måste du kanske uppdatera facebook.com eller ladda ned den senaste versionen av appen.

Hur ändrar man när man fyller år på Facebook?

Tryck på längst upp till höger på Facebook och tryck sedan på ditt namn. Tryck på Visa din info i avsnittet Om nedanför din profilbild. Bläddra ned till Allmän information och tryck på Redigera. Använd listmenyerna för att ändra ditt födelsedatum och använd målgruppsväljaren för att välja vilka som kan se det.