:

Hur säkert är Stripe?

kunskapsaker.com

Innehållsförteckning:

 1. Hur säkert är Stripe?
 2. Hur betalar man med Stripe?
 3. Är Stripe bra?
 4. Vilka använder Stripe?
 5. Vad kostar det för ett företag att ha Klarna?
 6. Kan ett företag köpa mot Klarna?
 7. Hur fungerar Klarna för företag?
 8. Kan man betala med Klarna som företag?

Hur säkert är Stripe?

Stripe är en tredjeparts betallösning som gör det möjligt att ta emot betalningar via kredit- eller betalkort i din webbshop. Det är säkert och enkelt - du kan nästan behandla betalningar omedelbart.

Hur betalar man med Stripe?

Stripe är en av Memlins betallösningar. Genom Stripe kan du ta betalt från de vanligaste svenska och internationella kort (VISA, MasterCard & AMEX-kort).

 1. Navigera till ”Konto” -> ”Kontoinformation”.
 2. Klicka ”Skapa/Koppla ihop med betalningskonto”.
 3. Du tas nu till Stripe's sida där du får möjlighet att registrera dig.

Är Stripe bra?

För säljaren kommer Stripe med anmärkningsvärda fördelar. Jämfört med konkurrensen är det vanligtvis enkelt att använda Stripe, och det är ofta billigare. Allt som säljaren måste göra är att skapa ett konto och ansluta det till sin onlinebutik, och att acceptera betalningar kan börja.

Vilka använder Stripe?

Stripe är å andra sidan endast tillgängligt i 26 länder. Bara detta kan vara avgörande för vissa företag. Stripe ger dock en lösning. Oavsett vilket land du är baserad i kan du använda Atlas för att enkelt registrera ett amerikanskt företag, skapa ett amerikanskt bankkonto och börja acceptera betalningar med Stripe.

Vad kostar det för ett företag att ha Klarna?

Klarna tar 0 kr i startavgift och 0 kr/mån. Bindningstid 0 mån. Endast en transaktionsavgift från 2,29% + 3,50 kr, beroende på butiksstorlek.

Kan ett företag köpa mot Klarna?

Du kan handla hos oss som företag, stat, kommun, landsting, förening etc. Om det är enklare saker och mindre order går det alltid att beställa direkt och betala med Klarna och välja företag.

Hur fungerar Klarna för företag?

För att göra det möjligt att ta betalt via Klarna i fysiska butiker krävs att kunder laddar ned Klarnas app. Därefter kan kunden välja att betala via sin app, precis som det fungerar i en webshop. Det vill säga, kunden kan betala direkt, vid ett senare tillfälle eller delbetala köpet.

Kan man betala med Klarna som företag?

Du kan handla hos oss som företag, stat, kommun, landsting, förening etc. Om det är enklare saker och mindre order går det alltid att beställa direkt och betala med Klarna och välja företag.