:

Hur tar man bort hår från kroppen?

kunskapsaker.com

Innehållsförteckning:

  1. Hur tar man bort hår från kroppen?
  2. Hur ska man raka sig där nere kille?
  3. Varför ska man raka pungen?
  4. Kan man ta bort permanent hår?
  5. Hur ska man raka sig där nere som kille?

Hur tar man bort hår från kroppen?

Hårborttagning på kroppen Ibland vill man ta bort det och då finns det flera olika metoder. Beroende på vart håret sitter passar kanske rakning, vaxning eller hårborttagningskräm dig bäst. Allas hårväxt är olika snabb och kraftfull så det är bäst att hitta en rutin som passar för sig själv.

Hur ska man raka sig där nere kille?

Du kan göra det med en bra rakhyvel och mycket raklödder. Det du bör tänka på är att inte raka för djupt eftersom hårsäckarna kan bli irriterade, med röda prickar och klåda som följd.

Varför ska man raka pungen?

Det är vanligare och vanligare att Nordiska män tar bort håret vid de mest intima kroppsdelarna som pung och runt ljumskarna. Men det är viktigt att göra det på rätt sätt för att inte få irriterad hud med röda prickar och skärsår. Speciellt inte där vid de allra heligaste!

Kan man ta bort permanent hår?

Permanent hårborttagning med laser är särskilt effektivt mot mörkare typer av hår, och eliminerar oönskad och generande hårväxt permanent. För dig som söker permanent hårborttagning är alltså vår laser-hårborttagning ett bra alternativ för att ta bort hår permanent.

Hur ska man raka sig där nere som kille?

Du gör som du vill, är du nyfiken kan du testa att trimma/försiktigt klippa ner håret med en sax och se vad du tycker eller om du vill gå lite längre, raka bort det helt. Jag föredrar helt rakad på mig själv för tycker det är snyggare och skönare.