:

Vilken webbläsare använder Outlook?

kunskapsaker.com

Innehållsförteckning:

  1. Vilken webbläsare använder Outlook?
  2. Hur fungerar Office Online?
  3. Vilka webbläsare funkar med teams?
  4. Kan inte öppna Outlook i Safari?
  5. Hur får jag Outlook på datorn?

Vilken webbläsare använder Outlook?

Klicka på ”Välj standardwebbläsare”. Markera alternativet ”Webbläsare” och välj den du vill använda. På iPhone eller iPad är detta tyvärr inte möjligt. Dock så öppnas alla länkar man får i Outlook eller Teams med Edge.

Hur fungerar Office Online?

Office på webben kan du visa och redigera dokument som lagras i OneDrive direkt från webbläsaren. Office på webben funktionerna i redigeringen utan att behöva starta ett Office program. Och du använder den med alla enheter som är anslutna till webben.

Vilka webbläsare funkar med teams?

För att ansluta till mötet via webbläsare behöver du använda Google Chrome eller Microsoft Edge, endast dessa fungerar. Exempelvis Safari och Firefox fungerar alltså inte. 1. Öppna mejlet du fått med inbjudan till Teams-möte och klicka på länken.

Kan inte öppna Outlook i Safari?

Prova att tillfälligt avinstallera plugin-programmet Silverlight från din dator och se omd et löser problemet. Instruktioner finns här. Kontakta supporten för Firefox eller Safari för support angående Plug-in program och hur man hanterar dem (vi kan inte ge support för hur man använder dessa webbläsare).

Hur får jag Outlook på datorn?

Exakt den URL (webbadress) du använder för att komma Outlook på webben kan variera, men för dem med Microsoft 365 kan du gå https://portal.office.com för att starta. Med Outlook på webben kan du skicka och ta emot e-post, schemalägga möten och avtalade tider och lagra information om alla dina kontakter.